HOME » BLOG

 demaro fashion BLOG


15 augustus 2020

Maat 48 gaat uit ons assortiment, OP=OP AANBIEDINGEN!


28 september 2020

SURPRISE VAN KLANT RENÉE, ZO LIEF!

Omdat een bestelling niet was afgeleverd/kwijt was geraakt door DPD (terwijl wel vermeld stond bij de Track&Trace dat deze was afgeleverd) heb ik Renée opnieuw een 2e badpak toegestuurd met daarbij een gratis lippenbalsem, voor het ongemak voor de langere levertijd en de tijd die ze spendeerdewegens heen en weer communiceren via de mail. Na ontvangst van het 2e badpak, kreeg ik direct een mail van Renée dat ze heel erg blij was met de lieve attentie, en met het Storm badpak was ze ook heel happy! En wat schetst mijn verbazing? Ik werd slechts enkele dagen later ineens 's avonds verrast werd met het heerlijk smakende en lieve kado afkomstig van "Your Suprise" ! Twee overheerlijke repen chocolade!  HIER SMELT MIJN HART ECHT VAN! Nogmaals bedankt lieve Renée voor deze superlieve en lekkere surprise!

N.B. DPD heeft het overigens netjes afgehandeld. Het verloren pakketje met bestelling is keurig vergoed door DPD!


30 september 2020

TIJD VOOR VERNIEUWING, OP = OP!

 

Tijd voor vernieuwing! In 2021 volgen weer nieuwe designs, voor zowel de zondoorlatende badmode als voor de reguliere badmode & heren ondermode. 

Nu nog even een paar maandjes in spanning wachten totdat ik u de geweldig mooie nieuwe designs van 2021 mag presenteren!

 

Zondoorlatende badmode:

- Elba (alleen herencollectie)
- Sorrento
- Tahiti
- Vesper

 

Heren ondermode:
- Cosmo
- George
- Jake
- Paul
- Zen


5 oktober 2020

wat zegt DE STIJL VAN UW ondergoed OF ZWEMBROEK over u en uw karakter?

De ondergoed/zwembroekkeuze van een man kan veel zeggen over zijn mode-keuzes en hoeveel zorg hij besteedt aan zijn uiterlijk, maar wist je ook dat het ook heel veel over zijn persoonlijkheid kan onthullen? Als ondergoed- en zwembroekexperts hebben we onze klanten behoorlijk goed leren kennen. Dit is natuurlijk allemaal een beetje ironisch, maar kijk voor de lol eens in onze gids hieronder om te zien of een van de beschrijvingen klopt!


DE STRING/TANGA/G-STRING MAN

 

Als je een voorkeur hebt voor minimaal ondergoed, ben je waarschijnlijk extravert; ongelooflijk extravert en enorm extravert. De stringdrager is een 'wat je ziet is wat je krijgt' soort man, want laten we eerlijk zijn, je ziet vrijwel alles! Hij kan een beetje arrogant overkomen en de gemakkelijke toegang die dit soort ondergoed mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat hij iets te veel onthult tijdens een dronken avondje uit.


de slip man

 

Een klassieke heer die weet wat hij leuk vindt en houdt van wat hij weet. Hij heeft waarschijnlijk altijd een broek in deze stijl gedragen en oude gewoonten zijn moeilijk. Producttrendanalist Lauren Deatherage zegt: "Een man die voor deze jongensachtige snit kiest, is praktisch, maar is misschien nog niet klaar om volwassen te worden".


DE "KORTE" BOXERSHORT / TRUNKS man

 

Dit is een relatief nieuwe stijl en is beroemd gemaakt door David Beckham. De korte boxershort / trunks man is atletisch, modern en super hot! De kortere snit van de boxershort betekent dat er veel dijbenen wordt getoond en geloof me, deze broek wil heel graag pronken met al zijn harde werk in de sportschool.


de boxershort man

 

Een traditionalist in hart en nieren, boxershort mannen hangen graag hun zaakje "losjes" en zijn over het algemeen gemakkelijk in de omgang, relaxed, luchtig en helemaal niet opzichtig. Boxershorts worden vaak gedragen door sportschoolbezoekers, dus hij is waarschijnlijk fit, of streeft er in ieder geval naar om fit te zijn! Ze passen bij de meeste lichaamsvormen, waardoor ze ongelooflijk veelzijdig zijn en meestal worden gedragen door mannen die weten dat ze er goed uitzien. Hij wordt niet beïnvloed door mode, maar eerder door comfort en bruikbaarheid en is jouw typische mannelijke man. De boxershort man is onderhoudsarm en geniet van zijn nachten voor de bank met een afhaalmaaltijd in een goede boxershort.


DE HIPSTER MAN

 

Een steeds populairdere stijl, de hipster is modern, sexy en ondersteunend. Deze man is metroseksueel, zelfverzekerd en volledig op zijn gemak met zichzelf. Voorgevormde hipsters bieden een kreukvrij silhouet, wat perfect is voor deze fashionista.


FELLE KLEUR/OPVALLENDE DESIGNS

 

Hoe zit het met de kleur en het patroon van mannelijk ondergoed of zwemgoed, wat zegt dat over de drager? Heldere, levendige kleuren en digitaal verbeterde afdrukken worden steeds populairder en hoe helderder de kleur en hoe meer de afdruk eruitziet, hoe luider, zelfverzekerder en assertiever de man. Het is zonder twijfel de grootste stijlverklaring die een man kan maken over zijn ondergoed en/of zwembroek en een man die felgekleurde broeken draagt is niet alleen niet bang voor wat anderen van hem vinden, maar hij wil ook die schoonheden laten zien!


EFFEN KLEUR / GEEN DESIGNS

 

De man die vasthoudt aan de traditionele effen ondergoedkleuren (in 1 kleur,) behandelt het leven op vrijwel dezelfde manier. Je weet waar je aan toe bent met deze man, maar soms moet hij wat opgefleurd worden! Koop wat bedrukte strings voor hem en zie hoe zijn innerlijke seksgod tevoorschijn komt!Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen