HOME » KLANTENSERVICE » FAQ - Veelgestelde vragen

FAQ - Veelgestelde vragen 

Een zongebruinde huid willen we allemaal, maar overhaast dit niet. Als u het zonnen langzaam opbouwt, kunt u ook langer genieten van die mooie bruine kleur.  Maak er een gewoonte van om uw huid nooit zonder bescherming bloot te stellen aan de zon.

Afhankelijk van uw huid, het weer en uw zonbestemming, kiest u de juiste factor. Laat u vooral goed informeren hierover, want de sterkte van de zonnestralen  is in elk land anders. Wees vooral niet te zuinig met u in te smeren. Een optimaal effect bereikt u met  tenminste 30 ml per keer. Een hoge factor betekent niet dat u niet bruin wordt, maar dat uw huid minder snel verbrandt. 

Vermijd de zon op het heetste van de dag, rond het middaguur, tussen 12:00u en 15:00u. Na het zonnen is het zeker aan te bevelen een goede after-sun te gebruiken dat verkoelend en verzorgend werkt.

 

FAQ - Veel gestelde vragen m.b.t de zondoorlatende badkleding

 

Hoe lang duurt het voordat ik bruin wordt?
Het is moeilijk in te schatten hoe lang het duurt voordat u bruin wordt door de zondoorlatende badkleding. Dat hangt onder andere af van uw huidtype, de melanine productie van uw huid, de intensiteit van de zon en hoe lang u doorbrengt in de zon

Kan ik verbranden in mijn zondoorlatende badkleding?
Ondanks dat de kans op verbranden in uw zondoorlatende badkleding minder is dan op uw volledig blootgestelde huid, is het zeker mogelijk dat een branderig gevoel op kan treden, wanneer u zich voor langere tijd zonder de juiste beschermende zonnecrême blootstelt aan de zon. Onze zondoorlatende badkleding biedt een kleine mate van bescherming tegen de zon, ontworpen om u in staat te stellen geleidelijker te bruinen en uw huid beter te beschermen, dan de volledig blootgestelde huid.

Kan ik in de zee of in het zwembad zwemmen met mijn zondoorlatende badkleding?
Ja zeker! De stof wordt niet aangetast door zeewater, of chemicaliën aanwezig in zwembaden. Zoals met alle badmode adviseren wij wel de zondoorlatende badkleding na het zwemmen goed uit te spoelen. Wees voorzichtig met directe aanraking van zonnebrandcrème en andere cremes op uw zondoorlatende badkleding. Net als reguliere badkleding, gaat hierdoor de kwaliteit achteruit

Moet ik mijn zondoorlatende badkleding extra voorzichtig wassen/drogen?
Er is geen speciale zorg nodig, de badkleding kan op de hand of in de wasmachine op 30 graden Celcius gewassen worden. U kunt de badkleding gewoon in de wasdroger doen, dit zal de badkleding geen schade toebrengen. Het is echter aan te bevelen om de badkleding op een natuurlijke wijze aan de lucht  te laten drogen. Het is wel aan te raden voorzichtig te zijn met zonnebrandproducten op uw zondoorlatende badkleding (morsen.) Dit kan uw badkleding namelijk beschadigen. Goed uitspoelen met lauwwarm water na gebruik is een absolute aanrader.

Kan ik Kiniki zondoorlatende badkleding in de winkel kopen?
Kiniki zondoorlatende badkleding is exclusief online bij Demaro Fashion verkrijgbaar.

Word ik ook bruin onder de bandjes van mijn zondoorlatende badkleding?
Nee. De zonnestralen kunnen niet door de bandjes doordringen, omdat de bandjes niet bestaan uit enkellaags Transol stof. Wij adviseren om deze tijdens het zonnen, van tijd tot tijd te verplaatsen voor een egalere bruine kleur

Waarom is er geen effen zondoorlatende badkleding?
Een deel van wat maakt dat zondoorlatende badkleding zijn werk doet, is zijn complexe print ontwerpen. De stof is een geavanceerde micro-mesh dat, wanneer deze zou worden afgedrukt in effen kleuren, de stof transparant en alles verhullend zou zijn.