HOME » KLANTENSERVICE » Ruilen & Retour

Ruilen & Retour

Demaro Fashion streeft naar 100% klanttevredenheid! 

Demaro Fashion hecht groot belang aan klanttevredenheid. Als u enige problemen vaststelt betreft onze producten en/of service, dan horen wij dat heel graag, zodat wij onze service kunnen verbeteren.  Mail of whatsapp ons en laat het ons weten!

Herroepingsrecht en retourvoorwaarden t.a.v. retourneren

Bij uw aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Demaro Fashion retourneren, conform onderstaande instructies:

  1. U dient ten allen tijde eerst Demaro Fashion schriftelijk op de hoogte te stellen dat u één of meerdere producten wilt retourneren. U dient hiervoor onderstaand retour/ruilformulier in te vullen en te versturen. Na versturen hoeft u niet te wachten op antwoord; het is slechts een kennisgeving naar ons. 

  2. De artikelen dienen in originele staat, ongebruikt(#) en voorzien van productetiketten en/of labels, in ongeschonden en originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, samen met de factuur en het meegestuurde ruil/retourformulier te retourneren.  
  3. Portokosten t.a.v. retouren zijn altijd voor uw eigen rekening. Wij adviseren u om uw retourzending te versturen met Track&Trace. Dit is uw bewijs van verzending. Het is niet verplicht. Retourneert u echter uw bestelling met brievenbuspost (zonder Track&Trace code)  dan is Demaro Fashion niet aansprakelijk bij verlies of schade van het pakket. 
  4. Demaro Fashion neemt de verzendkosten van een 1e ruil/herzending voor haar eigen rekening. Verzendkosten van eventuele vervolg ruil/herzendingen zijn voor uw eigen rekening.
  5. Retourzendingen die niet binnen de gestelde termijn van 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) door Demaro Fashion zijn ontvangen, worden niet meer retour genomen en dus niet meer gecrediteerd.
  6. Indien artikelen toch door u worden teruggestuurd buiten de gestelde termijn van 14 dagen zullen deze artikelen in het bezit blijven van Demaro Fashion. Indien u bij nader inzien toch wenst dat deze te laat geretourneerde artikelen naar u teruggestuurd worden, dienen eerst de portokosten t.b.v. terugzending overgemaakt te worden.
  7. Indien uw retourzending zonder porto is verzonden naar Demaro Fashion, zullen deze portokosten, inclusief eventuele extra berekende kosten van de vervoerder (zoals Post NL, DHL, DPD) in mindering worden gebracht op het te retourneren bedrag.
  8. Het verzenden van uw retourzending naar Demaro Fashion met Post NL brievenbuspost (zonder Track&Trace) is voor uw eigen risico. Indien verlies of schade van een retourzending optreedt ontstaan door levering met Post NL, kan Demaro Fashion hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Nadat het/de artikelen(en) correct ontvangen zijn wordt het aankoopbedrag teruggestort. Afhankelijk van de betaalwijze zal het aankoopbedrag worden teruggestort op uw IBAN bankrekening. Demaro Fashion streeft er naar dit binnen 1 week te doen, doch bij drukte kan dit langer duren. Houdt dan rekening met de wettelijke termijn van maximaal 30 dagen.

 

U dient het artikel/ de artikelen samen met de factuur en het ruil/retourformulier te retourneren aan:

Demaro Fashion

Kamperfoeliestraat 20

3765 AT Soest (Nederland)

 

 

(#) ​Gebruikte/gedragen producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt dus ook voor onze badkleding. (Attentie: dit geldt niet voor ongebruikte badkleding!) Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het geretourneerde product gebruikt of beschadigd is, dan behoud Demaro Fashion zich het recht voor om een mindering toe te passen op het te restitueren bedrag of het bedrag niet te restitueren. In geval hiervan zal Demaro Fashion u per email op de hoogte stellen. Demaro Fashion heeft het recht om een eventuele waardevermindering van de producten als gevolg van deze schade van het te crediteren bedrag in te houden.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u ten allen tijde contact opnemen met Demaro Fashion; info@demarofashion.nl

 

Bij ruiling en/of retour altijd onderstaand formulier invullen, voordat u artikelen retour stuurt

(U krijgt na versturing geen antwoord; het is slechts een kennisgeving naar Demaro Fashion. U kunt de artikelen hierna gewoon retourneren.)